kvítek

Jídelní lístek - ZŠ

Jídelní lístek

kuchar

Pondělí 17. 2. 2020

Přesnídávkachléb,máslo,vajíčko,rajče,čaj ovocný1ab,3,7
Polévkahovězí s vaječnou sedlinou1a,3,9
Obědmexický guláš,chléb,čaj ovocný1a,1b,
Svačinakobliha nugátová,bílá káva1a,3,6,7,8

Úterý 18. 2. 2020

Přesnídávkachléb pomazánka z rybího filé,paprika,čaj ovocný1a,1b,4,7
Polévkacizrnová 
Obědzapečené těstoviny s uzeninou,okurka,džus1a,3,7
Svačinarohlík graham,máslo,sirup,mléko1a,1c,7

Středa 19. 2. 2020

Přesnídávkapudink,ovoce,piškoty,čaj černý s medem1a,3,7
Polévkadrůbková s bulgurem1a,9
Obědkrůta na smetaně se žampióny,houskový knedlík,sirup,hruška1a,3,7
Svačinaknuspi, sýr tavený,zelenina,sirup7

Čtvrtek 20. 2. 2020

Přesnídávkadalamánek,pomazánka zeleninová,čaj ovocný1a,1b,1c,7,9
Polévkaboršč1e,7,9
Obědpečené kuře,brambor,kompot broskve,džus7
Svačinaselský rohlík,mléko1a,1b,1c,1d,6,7,11

Pátek 21. 2. 2020

Přesnídávkazapečený toust se šunkou a sýrem,okurka,čaj černý1a,7
Polévkazeleninová s krupicovými noky1a,3,7,9
Obědšpanělský ptáček,rýže parboleid,čaj ovocný1a,3
Svačinajogurt,rohlík,sirup1a,7
kuchar
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (lepek)
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy
6 Sója, sójové boby
7 Mléko
8 Suché skořápkové plody
  (mandle a ořechy)
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši